Parturi-kampaamo tuotteet

Davines

Italialainen hiustenhoitosarja. Sarjaan kuuluu Essential Hair Care-shampoot ja hoitoaineet sekä More inside-muotoilutuotteet. Tuotteet ovat sulfaatittomia sekä parabeenittomia. Tuotteissa käytetään paljon Italialaisia raaka-aineita. Purkit ovat ekologisia ja kierrätettäviä. Jokaiselle hiuslaadulle löytyy tuotteensa tässä sarjassa. On karheille, kiharoille, värjätyille, rakennevaurioituneille hiuksille jne.

Tämän sarjan tuotteilla kannatat kestävää kehitystä ja ekologisuutta. Tuotteet ovat riittoisia ja kestävät siis pitkään käytössä. Saat hyvin hoidetut ja laitetut hiukset näillä tuotteilla!

Myynnissä sekä käytössämme olevat Davines-hiustenhoito sekä muotoilutuotteet ovat luonnonmukaisia, kestävän kehityksen tuotteita! Nämä ovat Italialaisia ekologisia hiustenhoitotuotteita. Pääraaka-aineet ovat tuotettu Italialaisilla pientiloilla!

Davines Circle Chronicle-hiusnaamiot

Nämä tuotteet ovat n. 90% luonnollisia, ei sisällä parabeeneja, silikonia eikä lisättyjä väriaineita.Parhaimmillaan 96% biohajoavia!

Naamioita löytyy korjaava, kosteuttava, virkistävä, puhdistava, stressaantuneelle päänahalle sekä kiiltoa antava.

Teemme näillä tuotteilla meidän hiushoitomme liikkeellä sinulle.


Myymme näitä myös kotiin ylläpitämään hiustesi kuntoa hintaan 8€ sis.alv 24%.

Maria Nila

Maria Nilan tuotteet tulevat Ruotsista.

Näitä tuotteita ei ihan joka kampaamossa myydä! Maria Nila on tarkka brändistään ja valitsee mahdolliset jälleenmyyjänsä brändiään kunnioittaen. ;)

Meiltä löydät Maria Nilan muotoilutuotteet! Karkkimaiset tuoksut, hiusväriä suojaavat ominaisuudet jokaisessa tuotteessa, vegaanisia, sulfaatittomia ja parabeenittomia. Näitä tuotteita ei ole testattu eläimillä ja siksi nämä ovat Cruelty free-merkin alla. :) Isot ja riittoisat putelit!

Tervetuloa tutustumaan<3

Idhair Elements Exclusive-hiustenhoitotuotteet

IdHAIR Elements Xclusive on valikoima kauniita ja ylellisiä hiustuotteita, jotka ovat täydellisessä harmoniassa luonnon kanssa. Tanskan rannikkoseudulta inspiraationsa saanut tuotelinja on pakattu kauniisiin, pohjoismaista designia edustaviin, kierrätetystä muovista valmistettuihin pulloihin. Tuotteiden koostumukset ovat korkealuokkaisia ja hiusta hemmottelevia. Ne sisältävät runsaasti luonnosta poimittuja raaka-aineita ja lähes kaikki sarjan tuotteet on valmistettu Ruotsissa.Kaikki hoitotuotteet ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä gluteenia, sulfaatteja, parabeeneja tai allergisoivia hajusteita.

Italialaiset davines- hiusvärit, vegaaninen

Ekologinen sekä vegaaninen kestovärisarja Davines Mask with Vibrachrom.

IDhair colour bomb - sävyttävät hoitoaineet ylläpitämään hiustesi väriä.

Dick Johnson parta sekä hiustuotteet.

Liikkeeltä löytyy partaöljyä, partasaippuaa, pomadea, hiusvahaa sekä 2in1 shampoo/vartalo pesuaine!

Täysin suomalainen tuotesarja.

Luontoa kunnioitettu !