Parturi-kampaamo palvelut

Erilaiset hiustenleikkaukset suunnitellaan sinun toivomuksen mukaisesti. Mahdollista on myös yhdessä suunnitella tyylisi ja kasvojen muotoosi sopiva hiustenleikkaus. Hiustenleikkauksen yhteydessä kuuluu aina hiusten muotoilutuotteet sekä hiustenlaitto (föönaus, suoristus, nopea letti). Hiustenleikkauksen yhteydessä saat hiustenpesun hieronnan kera lisäpalveluna.
(hinnoiteltu erikseen)

Tuntuuko sinusta, että tarvitset myös päivitystä hiustenväriisi?

Saat meiltä erilaisia sateenkaari hiuksia, vaaleiden hiustenvärjäyksiä, luonnollisia värejä, balayagevärjäyksiä sekä raidoituksia! Teemme Värjäyskäsittelyt Italialaisella vegaani hiusvärisarjalla Davines sekä sateenkaarivärjäykset keunen sekä revlonin suoravärejä käyttäen.

Hiusvärin vaikutusajalla tarjoamme aina kahvia/teetä, ja jos tahdot juomme yhdessä sinun kanssasi kahvit rupatellen. :)

Haluaisitko pidemmät tai paksummat hiukset?

Teemme myös hiustenpidennyksiä teippitekniikalla! Voimme yhdessä katsoa minkä mittaista hiusta haluat ja minkä mittaiset sopivat oman hiustesi pituuteen nähden. :)
Mahdollisuus myös tuuhennokseen! Pidennykset ovat She-merkkiset ja ovat aitoa hiusta! Tule
konsultaatioon, katsotaan pidennysten väri ja pituus, niin pistetään tilaukseen! Varataan myös konsultaation aikana aika pidennysten laittoon. Varaathan puhelimitse ajan konsultaatioon. Veloitamme hiustenpidennysten tilauksen yhteydessä hinnasta 50% ja toinen 50% pidennysten laiton jälkeen.

Onko pirskeet tulossa ja tarvitsisit hienomman sekä kestävämmän kampauksen?

Juhlatilaisuuksia varten teemme erilaisia kampauksia!

Teemme kiharakampauksia/lettikampauksia tai kunnon juhlakampauksia (esim. erilaiset nutturakampaukset)

Hääkampaukseen kuuluu koekampaus ilman muotoilutuotteita, :) Tulethan edellisenä päivänä pestyin hiuksin kampaukseen!


Kulmien sekä ripsien värjäys ja muotoilu

Kulmien ja ripsien värjäys kuuluu tietenkin valikoimiin! Ne voidaan tehdä erikseen - tai vaikkapa hiusvärin laiton yhteydessä! Psst! Mahdollisuus myös kulmien muotoiluun vahalla ;)

Palvelemme myös oikein mielellämme miehiä erilaisin hius sekä partapalveluin!

Teemme myös miesten hiustenleikkauksia sekä partakäsittelyitä. Miesten hiustenleikkaukset voidaan toteuttaa tätä päivää katsoen (esim. fading-tekniikka) sekä perusmallein :)

Janika on meillä erikoistunut partakäsittelyihin! Hän toteuttaa parranmuotoilut joko koneella/saksilla tai jos tahdot myös perinteisellä veitsitekniikalla. Jos tahdot oikein extra hemmottelua, Janika voi toteuttaa sinulle Amerikkalaisen parranajon, johon kuuluu kasvojen hieronta sekä hauteet kasvoille. Meillä on lisäksi myynnissä parranhoitoon sekä hiuksille erilaiset hoito sekä muotoilutuotteet.


Jos haluat enemmän tietoa palveluistamme, voit laittaa facebookissa viestiä tai vaikka spostia!

Tällä hetkellä emme ota vastaan uusia permanentti asiakkaita.

Emme toteuta liikkeellä Niophlex/Olaplex-hoitoja, emmekä värjää alle 16-vuotiaiden hiuksia.

Tervetuloa meille palveltavaksi!

Tehdään päivästä yhdessä vielä kauniimpi! :)